Visa sidomenyn
 • Lux

  Lux

  Serien LUX från Krebs är inte vilka taklampor som helst utan rena hantverk tillverkade med passion och känsla. Design från Sverige tillsammans med förstklassiga materialval skapar attityd, vi på belysningsdesign gillar attityd, LUX är attityd. DESIGNEN Thomas Larsson hade en vision med Lux. Det var att ta fram en taklampa med inspiration från femtiotalets höljd i cigarrklubbens dimma. Svagt glödande i vardagsrummets höstmörker...
 • Foscarini möter Diesel

  När Foscarinis kvalitet möter Diesels livsstil händer det riktigt spännande saker. Lamporna i kollektionen har alla stark personlighet och överraskar med spännande materialval vi inte är vana att se inom belysning. Eller vad sägs om exempelvis Tool som är tillverkad i ett enda stycke gummi? Låt ditt hem uttrycka något utöver det vanliga med belysning från Diesel with Foscarini.
 • Detta är Foscarini

  En högteknologisk och kreativ kollektion som förstår, utvecklar och inte bara producerar lampor. Samarbetet med många designers från hela världen som inte bara rör om utan förmedlar känslor. Ett företag som står för frihet, passion och innovativa skapelser, träffar rakt i hjärtat vilket är drivkraften. Detta är Foscarini.  
 • Lär dig mer om Markslöjd Trädgård

  Sommarvärmen är här och snart är det midsommar. Efter det massvis av kvällar som vi spenderar främst utomhus. Markslöjd Trädgård är en serie utomhusbelysning som många väljer att pryda sin trädgård med. Både att dekorera träd, buskar och liknande men även för att uppgradera altanen med spotlights. Vi går här igenom Markslöjd Trädgård tillsammans med personal från Markslöjd.
 • Belysningsguiden - så väljer du rätt lampa

  I vår lampguide hjälper vi er att hitta rätt belysning till ert hem. Oavsett inredning har vi lampor och ljuskällor för alla typer av stilar. Hämta gärna inspiration på våra temasidor där du hittar både nyheter och bästsäljare, som t.ex. taklampor. Vilken typ av lampa och hur mycket ljus? Det första steget är såklart att välja vilken typ av belysning du vill ska...