Visa sidomenyn
  • Foscarini möter Diesel

    När Foscarinis kvalitet möter Diesels livsstil händer det riktigt spännande saker. Lamporna i kollektionen har alla stark personlighet och överraskar med spännande materialval vi inte är vana att se inom belysning. Eller vad sägs om exempelvis Tool som är tillverkad i ett enda stycke gummi? Låt ditt hem uttrycka något utöver det vanliga med belysning från Diesel with Foscarini.
  • Detta är Foscarini

    En högteknologisk och kreativ kollektion som förstår, utvecklar och inte bara producerar lampor. Samarbetet med många designers från hela världen som inte bara rör om utan förmedlar känslor. Ett företag som står för frihet, passion och innovativa skapelser, träffar rakt i hjärtat vilket är drivkraften. Detta är Foscarini.  
  • Secto Designs

    "Idén till Secto Designs hyllade lampor föddes av ett verkligt behov, innovativ användning av trämaterial och skickligt hantverk." Början Vägarna mellan Secto Design och designern Seppo Koho korsades 1995 när Tuula Jusélius sökte en designer till sitt nya företag, vars produkter gjordes av innovativ limlaminerat trä. Första gången de möttes var Seppo Koho en nyutexaminerad designarkitekt och de märkte direkt att de hade...